<<< TakaisinErotic - Lisää tarina - GayWWW.QUNTELE.FI
Ylitöissä 2
Jarkka
29.5.2002

Jäin korjaamaan vanhan autoni jarruja eräänä syyskuun iltana. Samana päivänä olin juossut koko päivän töissä kyselemässä faksilla varaosia koneisiin. Vaihdoin haalarit päälle jättäen alle vain T-paidan ja kalsarit. Nostin auton ylös ja muistin, että yksi faksi piti lähettää.

Kävelin toimiston puolelle ja näin, että erään huoneen ovesta tuli vielä valoa. Kyseisessä huoneessa istui sisäänostajamme Tarja. Hän oli n. 45-vuotias, tumma ja isorintainen mukava nainen. Kurkkasin ovelta ja näin, että hänen hameensa oli noussut ja toinen käsi puristeli paidan läpi rintoja.

Katselin hetken ja näin miten toinen käsi meni alemmas hameen alle. Astuin huoneeseen ja hiivin Tarjan penkin taakse katsellen kättä, joka hyväili noita turvonneita pillun huulia.

Näin kuinka hän sulki silmänsä ja työnsi oikean käden keskisormen tuohon kosteaan koloon. Hän runkkaili hetken sormillaan ja hetken päästä näin hänen ottavan pöydältä tussin. Tarja työnsi tussia levitettyyn pilluunsa ja siitä kuului ihana litsahtava ääni. En malttanut enää olla paikallani vaan työnsin käteni avoimesta puserosta sisään noille mahtaville isoille rinnoille.

Tarja hätkähti ja kääntyi katsomaan, mutta sanoin: - Jatka, se on kaunista

Hän siveli uudestaan turvonneita pillun huulia ja niiden välissä pilkottavaa kovaa klitorista. Hänen nänninsä kasvoivat seisomaan kämmeniäni vasten. Suutelin hänen niskaansa ja puristelin noita rintoja entistä innokkaammin. Kumarruin ja imaisin toisen nännin suuhuni ja työnsin kättäni alas hänen kostealle pillulle. Sormeni etsiytyi tuonne kuumaan pilluun. Vasen käteni leipoi noita ihania rintoja ja suuni imi nänniä entistä kovemmin.

Nostin pääni ylös ja käänsin hänet tuolilla ympäri ja polvistuin hänen jalkojensa väliin. Tarjalla oli päällä mustat sukat ja niissä mustat housuliivit. Ihana pitsinen alusasu kiihotti minua entistä enemmän. Aloitin nuoleskelun juuri sukkien yläpuolelta ja jatkoin siitä kohti tummaa karvakolmiota.

Levitin tuon kostean pillun huulia ja aloitin nuoleskelun alhaalta ja jatkoin kohti klitorista. Laitoin käteni hänen pakaroiden taakse ja vedin häntä lähemmäksi tuolin reunaa.

Sain tuon kostean pillun paremmin hollille ja nuoleskelu jatkui .Nostin hänen jalkojaan ja näin myös hänen tiukan näköisen ryppyreiän. Kostutin myös kieleni kärjellä tuota toista reikää.

-Lopeta, tai älä sittenkään Tarja huusi Jatkoin nuoleskelua ja kostutin sormeani tuossa kosteassa ja tiukassa reiässä. Työnsin toisenkin sormen pilluun ja imin klitorista kuin hullu. Tunsin Tarjan kädet niskassani painavan huuliani entistä kovemmin pillua vasten.

- Jatka nuolemista hän pyysi voihkien Hän puristi päätäni entistä tiukemmin pilluaan vasten ja tunsin hänen saavan orgasmin suutani vasten.

Pidin suutani vielä hetken tuota sykkivää pillua vasten ja nousin ylös naama pillun eritteistä märkänä. Hymyilin ja avasin haalarieni vetoketjun. Kovana seisova kullini oli tullut jo näkyviin ja Tarja katsoi sitä kiiman ilme kasvoillaan.

-Tule lähemmäs, saat kunnon imutukset Tarja totesi

Siirryin lähemmäs ja Tarja nappasi kullini huulten väliin ja siitä syvälle kuumaan suuhun. Hänen suunsa imi kovana seisovaa kullia ja toinen käsi runkkasi hellästi kullini vartta. Imu kävi kovemmaksi ja aloin jo epäillä omaa kestävyyttäni.

- Minä tulen pian, jos et lopeta, voihkin himoissani

Hän ynähti ja imu koveni ja toinen käsi hakeutui pusseilleni puristellen niitä.

- Nyt, nyt minä tulen, voihkin ja laskin muutaman viikon pihtaukset hänen suuhunsa. Hän sai nieltyä melkein kaikki, mutta osa siitä valui hänen leukaansa pitkin avoimesta kaula-aukosta noille mahtaville rinnoille. Tarja ei kuitenkaan lopettanut imemistä vaan hetken nieltyään hän jatkoi hellää leikkiä huulillaan ja kielellään.

Miehuuteni kasvoi uudestaan, kun sain puristella noita isoja rintoja ja seisovia nännejä ja samalla Tarjan suu imi kulliani syvemmälle.

Nostin Tarjan ylös ja kaadoin hänet selälleen työpöydälle. Laitoin hänen jalkansa olkapäitäni vasten ja levitin kosteita pillun huulia sormillani ja työnnyin yhdellä rajulla työnnöllä tuon tiukan pillun loppuun saakka. Hänen raskaat rintansa heiluivat työntöjen tahdissa. Näin hänen punattujen kynsi- en tarttuvan nänneihin ja nipistelevän niitä.

- Purista niitä yhteen sain panemiseltani sanottua.

Tarja tekin kuten olin pyytänyt ja nuo jumalaiset rinnat näyttivät todella mahtavilta. Isot rinnat joissa seisovat tummat nännit. Kumarruin ja imaisin toisen nännin suuhuni ja imin sitä syvälle suuhuni.

Kullini souti tuossa ihanassa tiukassa pillussa ja tuntui jo siltä, ettei tätä kauan kestä. -Käänny, haluan tulla takaapäin, huokaisin

Otin kullini pois ja Tarja kääntyi nojalleen työpöytäänsä vasten ja minä rynnin kulli ojossa täyttämään tuota kosteaa pillua. Työnsin kaluani kiusaten sisään ja Tarjan lantio työntyi taaksepäin saadakseen minut kokonaan sisäänsä. Lopulta työnnyin koko kalun mitalla sisään ja aloitin kovan panemisen

Läiskin pakaroita avokämmenillä punaisiksi ja levitin noita ihania pakaroita. Katseeni kohdistui pöydällä olevaan tussiin, jolla Tarja runkkasi huoneeseen tullessani. Nappasin sen käteeni ja kostutin sen suussani. Levitin Tarjan pakaroita ja työnsin tussia hiljaa peräreikään samalla, kun kullini meni syvemmälle tuohon kosteaan koloon. Tarja hätkähti ja yllätyksekseni hän levitti omilla käsillään pakaroitaan ja pyysi työntämän syvemmälle. Työnsin tussia hieman syvemmälle ja kiihotuin koko tilanteesta.

Nappasin tussin pois ja aloitin sovittaa omaa kulliani tuohon ylempään reikään. Hänen sormensa levittivät pakaroita ja työnnyin varovasti tuohon kutsuvaan perseeseen.

Tunsin kuinka sulkijalihas antoi pikkuhiljaa periksi ja saatoin aloittaa pidemmät liikkeet. Tuo ylempi reikä saattoi kullini laukeamispisteeseen ja sanoin sen Tarjalle. Hän siirsi toisen kätensä pillulle ja aloitti klitoriksen hyväilyn. Annoin hänelle tussin käteen ja hän aloitti sillä runkkaamisen samalla kun kullini oli räjähtää tuossa tiukassa kolossa.

-Minä tulen, huusin ja otin kullini pois ja lennätin spermani hänen selälle.

Tarjan käsi jatkoi vielä runkkaamista ja autoin häntä kumartuen ja nuollen persettä ja pillua takaapäin. Näin hänen kosteutta tihkuvan pillun sykkivän ja hänen saavan todella rajun orgasmin.

Nousin ylös ja suutelin Tarjaa hellästi huulille ja imaisin molempia nännejä hellästi. Tarja katsoi minua tyydyttynyt ilme silmissään ja sanoi: - Ihana tapa tehdä ylitöitä. Naurahdin ja ehdotin kahvitaukoa ennen töitten jatkamista.

Kahvittelun jälkeen juttelimme hetken ja lupailimme ottaa uusiksi kunhan siltä tuntuisi. Ja siltähän on tuntunut...

<<< TakaisinErotic - Lisää tarina - GayWWW.QUNTELE.FI