<<< TakaisinErotic - Lisää tarina - GayWWW.QUNTELE.FI
Panopuu
sopeutunut
19.2.2003

Olin juuri täyttänyt 19v kun tulin vastanneeksi Martin kontakti-ilmoitukseen. Hän haki nuorta ja kokematonta poikaa joka haluaisi paljon spermaa anukseensa. Koska olin jo vuosia unelmoinut tuosta en voinut olla vastaamatta.

Sovimme tapaamisesta ja Martti tulikin minua vastaan kotikaupunkinsa rautatieasemalle. Martti oli 52 vuotias tukevahko kaveri ja aloin jo epäröidä sillä hän ei yhtään muistuttanut unelmieni adonista, mutta reippaasti hän kiskoi minut mukaansa autoon. Ajoimme hänen luokseen.

Perillä totesin Martin asuvan melko isossa omakotitalossa. Jo eteisessä hän komensi minut riisuutumaan ja vaikken ollut jännitykseltäni juurikaan kiihottunut päätin totella.

Riisuuduttuani Martti ojensi minulle korkeakorkoiset naisten kengät. Onneksi ne olivat melkein minun kokoani, 42. Sitten hän kiinnitti vyötäisilleni nahkavyön jossa oli hihnat molemmille käsilleni sekä kahlitsi käteni noihin hihnoihin ranteista. Aloin olla jo melko peloissani eikä kaluni ollut vielä ollenkaan innostunut. Sitten sain vielä kaulapannan ja talutushihnan sekä lopuksi pallokapulan suuhuni.

Seuraavaksi Martti talutti minut olohuoneeseen. En meinannut pysyä pystyssä noissa todella korkeissa koroissa ja huomasin vasta hetken kuluttua että huoneessa oli jo viisi muuta kaveria. He olivat noin 40-60 vuotiaita. Jäykistyin heti kauhusta paikoilleni, mutta Martti nykäisi minut uudestaan

talutushihnasta liikkeelle. Kompastelin epätoivoisesti kunnes lopulta kaaduin kolmen sohvalla istuvan miehen syliin.

Samassa alkoi kovakourainen paikkojeni tunnustelu ja heti pian Martti ja kaksi muuta kaveria liittyi seuraan. Sitten jo sääriäni levitettiin ja ensimmäinen miehistä asettui niiden väliin. Voimalla hän työntyi vasten anustani ja hitaasti, mutta vastustamattomasti, tunkeutui jäykkä elin sisääni. Unelmani ihanasta ensikerrasta oli vaihtunut kuuden miehen joukkoraiskaukseen.

Muutamien hetkien kuluttua alkoi mies sisälläni laueta ja ruiskuttaa spermaansa anukseeni, mutta samassa oli jo uusi kyrpä sisälläni ja paljon helpommin, olinhan liukastettu. Yksi kerrallaan he naivat minua ja kolme heistä teki sen vielä toiseenkin kertaan. Sitten minut irroitettiin ja puettiin, ilman pesumahdollisuutta, vaatteisiini sekä vietiin takaisin rautatieasemalle. Ehdin viimeiseen junaan.

Oma kyrpäni oli koko aikana seissyt vain junassa matkalla tapaamiseen. He eivät olleet välittäneet minun nautinnostani yhtään. Seuraavat kaksi viikkoa olin pois tunneilta pysyen koko ajan opiskelija-asunnossani. Lopulta tunsin olevani taas valmis jatkamaan elämää. Kului vielä kolme viikkoa ja sitten sain kirjeen Martilta. Hän määräsi minut uuteen tapaamiseen, jonka piti nyt kestää koko viikonloppu. En tosiaankaan aikonut mennä.

Kului vajaa viikko ja sain uuden kirjeen, joka sisälsi valokopiot omasta alkuperäisestä kirjeestäni Martille sekä kuudesta valokuvasta joissa kasvoni näkyivät selvästi kun minua naitiin kuuden eri miehen toimesta. Kiristystä, mutta minä en ainakaan halunnut noita kuvia levitykseen, joten kun viikonloppu tuli olin minäkin taas Martin noudettavissa rautatieasemalta.

Tuo viikonloppu aloitti kierteen joka seuraavien kahden vuoden aikana johti siihen että lopulta muutin Martin luo, jotta olisin päivittäin hänen ja nyt jo seitsemän muun kaverin nautittavana. Perhe- ja ystävyyssuhteeni jäivät koska pelkäsin heidän saavan selville puuhani.

Kului vuosi ja Martti alkoi ehdottelemaan minulle kastraatiota. Hän väitti että se sopisi minulle täydellisesti koska en muutenkaan kiihottunut heidän naidessaan minua. Olin aivan hysteerisesti ajatusta vastaan, mutta kun aikaa kului aloin yksin ollessani unelmoimaan juuri siitä. Saatoin runkata orgasmin orgasmin perään ajatellessani kastraatiota. Lopulta kun oli kulunut kolmisen kuukautta en kestänyt enää vaan kerroin Martille että suostuisin.

Hän innostui niin että työntyi sisääni heti ja, ihme, ensi kerran alkoi kaluni jäykistyä. Ajatus kastraatiosta sai minut nauttimaan panopuuna olostakin. Muut miehet eivät olleet yhtä innostuneita ajatuksesta vaikka eivät yhtään välittäneetkään siitä seisoiko minulla vai ei, mutta minä itse otin ja vakuutin heidät kastraationi tarpeellisuudesta.

Seuraavat kaksi viikkoa olivat minulle yhtä orgasmia ja sitten lensimmekin Kööpenhaminaan. Martilla oli rahaa ja kaikki oli jo järjestetty valmiiksi.

Asettuessani leikkauspöydälle Martti pyysi että saisimme olla kahden kunnes esinukutusaine alkaisi vaikuttaa. Kun olimme kahden hän tarttui kaluuni ja sen jäykistyttyä runkkasi minulle vielä kerran orgasmin. Lauettuani ja rauhoituttuani halusin kiihkeästi muuttaa mieleni, mutta Martti piti minut

hiljaisena kunnes esinukutusaine sai minut raukeaksi sekä uniseksi. Hoitohenkilökunta tuli paikalle ja minulle annettiin varsinainen nukutus.

Heräsin tunteja myöhemmin sängyssä. Viikon päästä palasimme kotiin ja kun noin kolmen viikon kuluttua leikkauksesta olin toipunut Martin mukaan riittävästi halusivat kaikki kahdeksan rakastajaani purkaa heti kertyneet paineensa. Paineet joita minulla ei enää koskaan ole.

Martti sai mitä halusi: naimapuun jonka omat halut eivät häiritse hänen tai muiden miesten nautintoa.

Tuosta on jo liki 17 vuotta, mutta kuulun edelleen Martille ystävineen. Kuka muu minua haluaisi?

<<< TakaisinErotic - Lisää tarina - GayWWW.QUNTELE.FI